Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чого не повинно бути в інтер'єрі

При плануванні ремонту житлового приміщення, для створення максимальної функціональності, естетики і безпеки, а значить комфорту, необхідно вивчити рекомендації професіоналів, що дозволяють досягти найкращих результатів. Особливо корисними будуть поради, чого не повинно бути в інтер'єрі і які головні помилки допускаються при реалізації свого дизайн-проекту.

Чого слід уникати в інтер'єрі

  • Естетика в збиток комфорту і функціональності. Буває, що захоплюючись красою подання картинки, є спокуса поступитися їй, пожертвувавши зручністю. Адже, наприклад, скоротивши шафа купе, щоб зробити витончені полички, де будуть стояти красиві, але не життєво важливі речі, потім будуть викликати пекуче невдоволення.
  • Недооцінка планування освітлення. Недостатність світла зробить будь-яке приміщення похмурим, занадто холодний і яскраве світло завдасть шкоди відчуттю затишку. Можливість додаткового підсвічування можна вирішити за допомогою планок на меблях, світлодіодів, додаткових бра і т.п.
  • Непридатні один до одного кольори, суперечливі та кричущі. Гармонія в інтер'єрі досягається, в тому числі і за допомогою колірних і аксесуарних рішень. Продумуючи палітру, подивіться, як ці кольори поєднуються в реальності, при будь-якому освітленні.
  • Надмірність. Багато - не означає красиво. Краща рекомендація тут - чим менше, тим краще.
  • Непродумане поєднання стилів. Талановите поєднання різних стилів вимагає тонкого смаку, знань і умінь. В іншому випадку виходить мішанина, яка заважає розуміти основу задумки.
  • Дисбаланс пропорцій. Прикрий недолік, коли цікава ідея втілюється без урахування цієї вимоги. Гарна сам по собі, велика вінтажна дубова шафа може стати недоладною важкою плямою, якщо буде поставлена в невідповідному приміщенні.
шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Враховуємо сучасні дизайнерські тренди

Крім перерахованого, щороку в світі дизайну з'являються нові свіжі тенденції, які зовсім не гірші інших. Щоб бути в курсі останніх новинок індустрії, досить зробити запит "шафа купе купити Київ". А на порталі Roomak, легко вибрати меблі для будь-яких ідей обстановки, стильових рішень і просторів.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: